Teljes spektrumú Medihemp, Marry Jane és Meliora kenderolajok és paszták 5%-50% közötti koncentrációban, készletről. A megrendelt termékeket 2 munkanapon belül kiszállítjuk, 15 000 Ft rendelési összeg felett ingyenesen. Kérdés esetén keresse tanácsadónkat a +36 30 100 9525 telefonszámon, vagy írjon nekünk az info@hemphealth.hu e-mail címre! Ha tanácsadónk éppen nem elérhető, igyekszünk minél hamarabb visszahívni Önt!

A kenderolajat egyre szélesebb körben használják kiegészítő terápiaként daganatos megbetegedések esetén. Fontos leszögeznünk, hogy a kender hatóanyaga önmagában nem elegendő a rákbetegségek gyógyítására, semmiképp sem helyettesíti a megfelelő orvosi kezelést! A kenderolaj az alábbi területeken nyújthat segítséget a felépülésben:

  • fájdalomcsillapítás
  • kemoterápiával járó hányingen csillapítása
  • étvágy növelése
  • alvászavar és nyugtalanság csökkentése

Jól látható tehát, hogy a kenderolaj elsősorban a kezelések mellékhatásainak csökkentésében és a felépülés támogatásában lehet segítségünkre, ezeken a területeken több kutatás során is ígéretes eredmények születtek. Fontos, hogy használata előtt mindenképp konzultáljon orvosával!