+36-30/100-9525 | info@hemphealth.hu | 1085 Budapest, József krt. 59-61.

+36-30/100-9525 | info@hemphealth.hu | 1085 Budapest, József krt. 59-61.

Kannabisz rendelés Magyarországon

A kannabisz értékesítése és használata a növény bódító hatásai miatt jelenleg tiltott Magyarországon. Sokan próbálnak meg külföldi webshopokból virágzatot beszerezni, de fontos tudni, hogy a kannabisz rendelés ezen formája is illegális, még akkor is, ha a megvásárolt virágzat THC tartalma 0,2% alatt van. 

Szerencsére itthon sem kell teljesen lemondanunk a kender kedvező hatásairól, hiszen bizonyos kannabisz termékek Magyarországon is legálisan beszerezhetőek!

Kannabisz olaj rendelés

A megfelelő technológiával előállított kannabisz olajok tartalmazzák a növény összes fontos komponensét, úgy, hogy közben legfeljebb 0,2% THC található meg bennük, így legálisnak minősülnek.

Amennyiben "be szeretnénk állni", ezeket a termékeket nem nekünk találták ki, ha viszont szeretnénk megtapasztalni a kannabinoidok kedvező hatásait (alvásminőség javítása, stresszcsökkentés, nyugodtság stb.), akkor mindenképp érdemes adni egy esélyt a kannabisz olajoknak (CBD olajoknak).

Néhány népszerű kannabisz olaj Svájcból:

Kannabisz édesség rendelés

A kannabisz bódító hatásait ugyan nélkülöznünk kell Magyarországon, de a növény jellegzetes ízét így is élvezhetjük. A kender alapú különlegességeket garantáltan minden kannabisz kedvelő imádni fogja!

Legnépszerűbb termékeink: