+36-30/100-9525 | info@hemphealth.hu | 1085 Budapest, József krt. 59-61.

+36-30/100-9525 | info@hemphealth.hu | 1085 Budapest, József krt. 59-61.

HHC virágzat

A HHC virágok a kannabisz iparág legforróbb témájának számítanak, amerikai felbukkanásuk után mindössze néhány nap alatt meghódították Európát is. 

A kannabisz virágzatának értékesítése Magyarországon illegális, így webáruházunkban nem kínálunk HHC virágokat. Sok Európai Uniós országban ma már legálisnak vagy megtűrtnek számít a HHC, közéjük tartozik a szomszédos Ausztria is.

Ausztrián belül jó szívvel ajánljuk partnerünket, a 100%-ig magyar tulajdonban lévő DS Trade GmbH-t, akik kiemelkedő szakértelmüknek köszönhetően az osztrák kannabisz piac egyik meghatározó szereplőjének számítanak. Webáruházuk a www.kenderviragzat.eu címen érhető el.

Figyelmeztetés: A Hemp Health Kft. kifejezetten óva inti Önt a HHC liquid vagy virágzat Magyarországra történő rendelésétől. A termékek megvásárlását csak akkor javasoljuk, ha Ön Ausztriában, vagy más olyan országban tartózkodik, ahol a HHC és a kannabisz virágzatának kereskedelme, birtoklása és fogyasztása legális. 

Tovább
Nincs ilyen termék.
Keresés típusa
Miben keressen
Ft
Ft

Mi az a HHC virágzat?

A HHC kender virágzat talán a klasszikus marihuánához legközelebb álló dolog, amit -bizonyos országokban- legálisan beszerezhetünk. A HHC virágzat 0,2% alatti THC-tartalommal rendelkezik, maga a HHC viszont hatásaiban nagyon sok hasonlóságot mutat a THC-val. 

HHC virág rendelés

Magyarországon sajnos a kannabisz virágzatának kereskedelme továbbra is illegális, akkor is, ha annak THC-tartalma nem haladja meg a 0,2%-ot. Egyre több európai ország van viszont, ahol már törvényes keretek között juthatunk hozzá CBD vagy HHC virágzathoz. Ilyen például Ausztria is - ha itt jár, érdemes ellátogatnia a www.kenderviragzat.eu oldalra, ahol több féle erősségű HHC virágzat és egyéb kannabisz termék is megtalálható. 

Tovább