+36-30/100-9525 | info@hemphealth.hu | 1085 Budapest, József krt. 59-61.

+36-30/100-9525 | info@hemphealth.hu | 1085 Budapest, József krt. 59-61.

HHC

A THC legális testvéreként emlegetett HHC népszerűsége elképesztő ütemben növekszik, köszönhetően annak, hogy hatásai egészen hasonlóak a THC-hoz.

A HHC jogi státusza Magyarországon egyelőre tisztázatlan, így webáruházunkban nem kínálunk HHC termékeket. Sok Európai Uniós országban ma már legálisnak vagy megtűrtnek számít a HHC, közéjük tartozik a szomszédos Ausztria is.

Ausztrián belül jó szívvel ajánljuk partnerünket, a 100%-ig magyar tulajdonban lévő DS Trade GmbH-t, akik kiemelkedő szakértelmüknek köszönhetően az osztrák kannabisz piac egyik meghatározó szereplőjének számítanak. Webáruházuk a www.kenderviragzat.eu címen hamarosan elérhetővé válik.

Figyelmeztetés: A Hemp Health Kft. kifejezetten óva inti Önt a HHC liquid vagy virágzat Magyarországra történő rendelésétől. A termékek megvásárlását csak akkor javasoljuk, ha Ön Ausztriában, vagy más olyan országban tartózkodik, ahol a HHC és a kannabisz virágzatának kereskedelme, birtoklása és fogyasztása legális. 

Tovább

Mi az a HHC?

A Hexahidrakannabinol, azaz HHC a THC-hoz nagyon hasonló vegyület, csak kettővel több hidrogénatomot tartalmaz. A HHC ugyan valamivel kevésbé potens, mint a Delta-9 THC, de ugyanúgy kivált pszichoaktív hatásokat.

Mi a HHC hatása?

A fogyasztók szerint a HHC hasonló bódult állapotot okoz, mint a THC, de inkább a relaxáló, nyugtató hatások kerülnek előtérbe. Visszajelzések alapján a HHC okozta eufória elsősorban a testet lazítja el, de túl nagy dózis használata esetén kellemetlen élményeket is okozhat.

Tovább